5 év múlva nyugdíjas

Ez az írás nem arról szól, hogyan élhetjük túl a nyugdíjkorhatárt öt évvel, hanem arról, hogyan érheti el bárki, hogy maximum öt év alatt visszavonulhasson, hogy egy olyan passzív jövedelemre tegyen szert, amely megteremti számára az anyagi függetlenséget.
A legtöbb ember kergeti az álmait, a boldogságot, és a hangulata is attól függ, mit remél a jövőtől. Sokan úgy gondolják, majd ha nyugdíjasok lesznek, mindenre lesz idejük. Akkor már lesz minden...
Hát... Én a helyedben nem lennék ebben annyira biztos, főleg miután megnézted a következő videót:
2013 január 1.-től megváltozott a nyugdíj-számítás!  


A TB és a nyugdíj NEM jár!


Nyugdíj...


Hazánkban az aktív korosztály görcsösen kapaszkodik valamihez, amit úgy hívnak, nyugdíj. Pedig száz évvel ezelőtt még nem ismerték ezt a fogalmat, és pár évtized múlva szintén nem fogják ismerni. Az emberek mégis várják, hogy 40 év munka, azaz munkahelyen eltöltött idő után nyugdíjba mehessenek. Vajon miért? Társadalmi probléma, hogy az emberek úgy vélik, ez jár nekik. A legrosszabb, hogy várják a nyugdíjba vonulást. Várni azt, hogy napról napra fogyjon az egyetlen véges erőforrás: az IDŐ. És amikor mindez lement, akkor döbbennek rá, hogy ez nem főpróba volt, hanem életük színes-szagos filmje, a főelőadás.Az emberek mégis várják, hogy 40 év munka, azaz munkahelyen eltöltött idő után nyugdíjba mehessenek.És nyugdíjasként kezdődik az igazi küzdelem. A mai nyugdíjasok napi problémája egy végletekig lebutított élet, a dilemma, hogy csirke far-hát legyen a hónap végén vagy a villany. Aztán jönnek a felélt vízparti nyaralók és eladott házak, amiben egy élet munkája van. És a sűrűje még most jön. Ma már a teljes unióban kommunikálják, hogy a jelenlegi nyugdíjrendszer nem tartható fent. A társadalom Európában öregszik. Az emberek egyre tovább élnek. Jobb az orvosi ellátás és javultak az életkörülmények. Ezzel szemben, egyre kevesebb ember születik, és egyre később kezdenek el dolgozni, járulékot fizetni. Tehát egyre kevesebb befolyó pénzből kellene, egyre több nyugdíjat fizetni. Ez viszont épeszű emberek számára könnyen belátható, nem működik


Tehát nem számíthatunk a nyugdíjra! Csak akkor ha megteremtjük magunknak!


A mai felgyorsult kommunikációjú világban már mindenkinek van egy képe a gondtalan életről, egy szép jachttal a francia Riviérán, egy házról Új-Zéland egyik eldugott öblében, utazásokról, boldog családi életről, az igazi deluxe életvitelről. Olyan életről, amiben nem kap szerepet a munka. A legtöbb kezdő MLM-jelölt szeme előtt is csak ez lebeg. Fiatalon, gazdagon „nyugdíjba” menni, visszavonulni.

Nézzük, mi az, ami biztosan kell ehhez. A legfontosabb dolog az egészségen kívül talán az, hogy legyen bevétele, hogy minden kiadását finanszírozni tudja munka nélkül. Azaz legyen anyagi biztonsága. Magát és családját átlag feletti életszínvonalon tudja eltartani munka nélkül úgy, hogy ez az állapot élete végéig megmaradjon. Ehhez viszont az kell, hogy a bevétele, vagy egy annak megfelelő összeg minden hónapban megjelenjen a számláján, garantálva az anyagi biztonságát és az elért életszínvonal fenntartását. 

Passzív jövedelem

Ehhez elengedhetetlen, hogy olyan bevétele legyen, ami munka nélkül befolyik a kasszába minden hónapban. Ezeket nevezzük passzív jövedelemnek. Ez lehet jogdíj, bérleti díj, osztalék, életjáradék arra alkalmas befektetésekből, vagy bármi egyéb, ami passzív bevételt teremthet. Ilyen bevétellel elérheted, hogy anyagilag függetlenné válj.


300.000.000 Forint készpénz vagy egy működő hálózat?

Vajon mi az, amit könnyebb elérni? Azt, hogy törvényesen és napi munkával legyen száz- vagy több száz millió forintunk, vagy azt, hogy ez idő alatt felépítünk egy működő hálózatot. Háromszázmillió Forint. Ekkora összeg képes generálni, akkora kamatot, amiből szépen meg lehet élni havonta; nagyságrendileg 4%-os nettó kamattal számolva ez 12 millió   forint évente, azaz havi 1 millió forint. Viszont tény, hogy öt év alatt ezt a pénzt nem könnyű összerakni. Ezt biztosan így gondolja az is, aki már elérte, megteremtette, és az is, aki még dolgozik rajta.


Ehhez képest havi 1 millió forintot egy hálózatépítő a nulláról el tud érni, pár hónap alatt, ha hajlandó tenni érte. 2-4 éven belül pedig egy teljesen kezdő is biztosan el tud jutni oda, ahol ez az összeg már passzív módon is rendelkezésére áll. Azaz már nem a direkt munka teremti meg ezt az összeget, hanem a hálózatban - a csapatodban - hozzád hasonlóan gondolkodó és dolgozó önálló vezetők! És ehhez még csak sok ember sem kell. Így már érdekesebb igaz? Ez már beleillik abba a manapság egyre divatosabb "new age" felfogásba, ami érdekes lehet a blogot olvasó fiataloknak is: hogy „ma még szülőkkel élsz, holnap pedig saját házad van”. Tehát elmondhatjuk, hogy ma már az egyik legjobb és biztosan a leggyorsabb passzív jövedelmet teremtő eszköz egy jól felépített hálózat.

Duplikálódás

A hálózatnak van egy olyan tulajdonsága, ami minden más eszköznél hatékonyabbá teszi. Ez pedig a képesség a duplikálódásra. Hiszen a hálózatod működik! Ha akarod, ha nem embereket és forgalmat fognak építeni maguknak, és így neked is a munkatársaid. Egy egészséges hálózat folyamatosan képes növekedni, és bizonyos időszakonként duplázódni. Ezzel szemben a bevételarányos kiadásod egy idő után megáll, és nem tud tovább növekedni. Így a hálózat egyre több elkülöníthető pénzt termel.
Annyit szeretnék még ehhez hozzátenni, hogy már másfél éve építjük az online hálózatunkat és ha bármilyen kivetnivalóval, vagy elfogadhatatlan tevékenységgel találkoztunk volna a hálózatomban, akkor mi is messziről elkerülnénk. Ezzel szemben azt mondhatjuk, hogy nagyon jól érezzük magunkat a vállalkozásunkban, az általunk felépített csapatban és már csak néhány hónap kell ahhoz, hogy elérjük az első komolyabb célunkat (ráadásul még csak 30-as éveink második felében járó pár vagyunk, és van jó néhány álmunk). Remek szponzoraink és nagyszerű csapattársaink vannak, nekik segítünk a céljaik elérésében.  Ha kíváncsi vagy hogyan, akkor ismerd meg a 3lépéses rendszerünket!


A XXI. század legnagyobb robbanását a hálózatok hozzák és hozták. Hiszen a céltudatos emberek számára megnyitja a világot. A hálózatok pedig tökéletes alternatívát adnak arra, hogy ne 40 év munka után jöjjön 5 év „nyugdíj”, hanem 5 év munka után 40 év „nyugdíj”! Ma már minden normális hálózatban vannak passzív jövedelemből élő „nyugdíjasok” - egyre többen.


Kívánjuk mindenkinek, hogy legkésőbb 5 éven belül boldog hálózati „nyugdíjas” legyen! Ehhez csak annyi kell, hogy tedd meg az első lépést: töltsd ki a kérdőívet!

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése