Kinek mutattad meg ma ezt a lehetőséget?


Ha keresed a megoldást a problémádra, ha olyan üzletet keresel, amit befektetés nélkül is el lehet kezdeni, amit még munka mellett is tudsz csinálni, akár otthonról, és amiben ha elég kitartó, és céltudatos vagy akkor biztosan sikeres leszel. Akkor ez a lehetőség akár neked is szólhat.
Nem titok, hogy ez az üzlet egy egészséges termékre, termékpalettára épül, egy egészséges ital formájában. És az sem, hogy ha kitartó és céltudatos vagy akkor hamar passzív jövedelmet tudsz létrehozni, amely megteremti számodra is az anyagi függetlenséget.

Mit is kell ezért tenni?

1) Ahhoz, hogy ez az üzlet neked is jól működjön és te is jól érezd benne magad egyszerűen csak minél több embernek meg kell mutatni a lehetőséget. Tudomásul véve azt, hogy bár látod, hogy neki is segíteni tudna, de ha ő nem akarja, az az ő döntése és neked tiszteletben kell tartanod.  Annak is biztosan meg van az oka, még ha pontosan nem is tudja megfogalmazni.

2) Fogyaszd az egészséges italokat mások előtt látványosan, és hagyd, hogy ők maguk érdeklődjenek. Természetesen a kérdéseikre válaszolva, de itt is ügyelve arra, hogy ne erőltesd, hogy ne akard mindenáron eladni a terméked, vagy az üzleted, csak tájékoztasd a lehetőségről és a termékekről és azok jótékony hatásairól.

3) Beszélj másoknak a saját terméktapasztalatodról. Így lehetsz a leghitelesebb még akkor is, ha csak most kezdtél el az üzlettel foglalkozni.

Az MLM üzlet legfontosabb szabálya a következő:  Ne te döntsd el más helyett, hogy érdekli-e az üzlet!

És ne vedd magadra, ha mégis NEM-et mond, hiszen nem neked, hanem a terméknek, vagy a lehetőségnek mondott neked, mert épp nem abban az élethelyzetben van.

De tedd fel minden este magadnak a kérdést: Kinek mutattad meg ma ezt a lehetőséget?

Távol áll tőled a barátaid, vagy ismerőseid megszólítása, de látod a lehetőséget az MLM-ben, akkor is van megoldás, mert mindezt megteheted az interneten keresztül is. Az online jelöltkereső rendszerünk segítségével megtalálhatod azokat az embereket, akik keresik a lehetőséget, és ezzel nem csak csapattársakat, hanem életre szóló barátokat is találhatsz.

Ugye nem is olyan tűnik nehéznek. Ezt legjobban úgy tudhatod meg ha teszel egy próbát TE magad is!

Töltsd ki a KÉRDŐÍVET, hogy felvegyük veled a kapcsolatot. 

Készen állsz a változásra? Akarod az anyagi függetlenséget?