Az igazság a pénzről

Az emberek véleménye megoszlik, ha pénzről van szó. Az mondják a pénz nem fontos, de nagyon rossz, ha nincs, meg azt is, ha pénzed van mindened van. Azt hiszem, mindenkinek igaza van valahol egy kicsit.

Sokan azt mondják, akinek pénze van az rossz ember. De megfigyelted már, kik azok akik ezt mondják? Igen azok, akiknek nincs pénzük és néhány olyan példa van előttük, ami negatívvá tette számukra a gazdagságot.

Célunk az anyagilag függetlenség. És ne értsd félre nem a pénz miatt, hanem, hogy gond nélkül utazhassak, hogy ne kelljen a hitelünkkel foglalkozni, de sorolhatnám most itt sorba a sok materiális dolgot.

Azonban a leges  legfontosabb célunk, hogy tudjunk segíteni másokon is, hogy ők is ki tudjanak törni a mókuskerékből, hogy ne a pénzkereset miatt menjen tönkre az egészségük, és hogy ők is tudják élvezni az életet és ők is tudjanak még több embernek segíteni.

Sokan fújnak a pénzre pedig nem a pénzzel van a gond, hisz egy nagyon jó váltó eszköz, arra, hogy a pék is tudjon húst venni akkor is ha a hentes nem akar kenyeret venni.

A biblia is azt mondja, „a pénz szeretete a gyökere minden rossznak.” ezzel azt akarom mondani, hogy nem a pénz a rossz, hanem annak a szeretete. És ez nagy különbség.

Ne imádd a pénzt, de használd álmaid megvalósításának eszközeként.

Azt javaslom, tűzz ki nemes célokat magad elé, és ha szükséges szerezd meg tisztességes úton az eszközt, a pénzt a célod eléréséhez, és nem utolsó sorban élvezd az utat.

Mi is ezt tesszük, s ha neked is tetszik, tarts velünk!