Küldetéstudat

Neked van küldetéstudatod? Vagy még nem jutottál el oda, hogy megkeresd, megtaláld a saját küldetéstudatod. Vagy még a célod sem tudod pontosan? 
Ha így van az „Ezeket érdemes megvizsgálnod, ha nincsenek céljaid!” blogunkban megvizsgálhatod, hogy neked miért nincs még célod.
Míg nincs célod addig nincs küldetéstudatod sem. De miért is kell ez?


Miért is fontos a küldetéstudat?


Bármibe kezdesz, bármit csinálsz, ha nincs küldetéstudatod, ami mintegy sorvezető vezeti a tetteidet a célod felé, addig csak össze vissza „kalandozol”. A tetteid nem lesznek következetesek, egységesek. Lehet, hogy külön-külön mind sikeres és jól működik majd, de együtt egy se vége se hossza történetként fog hatni, így bármennyire is jó az egyik vagy másik, tetteid egymást fogják gyengíteni.

A kiváló emberekben van egy közös
 dolog: egy abszolút küldetéstudat
Mondok egy példát: 
Ha szereted a kutyákat és a macskákat is, de egyik nap úgy beszélsz róluk, mintha csak azokat szeretnéd, a másik nap a másikat, akkor mindkét tábor azt érzi, hogy nem vagy őszinte. Míg ha azt kommunikálod, hogy te imádod a házi kedvenceket és így beszélsz egyik nap a kutyákról, másnap a cicákról akkor mindkét tábor igaznak fog tartani. Pedig csak annyit tettél, hogy volt egy küldetéstudatod, egy koncepciót, aminek mindkét nap megfelelően beszéltél/cselekedtél.

Fontos hogy legyen egy vezérelv, amely fényében éled az életed és amely végigkíséri tetteidet. Ha ennek fényében cselekszel sokkal hamarabb és hatékonyabban éred el céljaidat, és a küldetésed.

Hisszük, hogy lesz egy jobb világ, ahol az emberek szabadok, ahol nem kell a modern kori rabszolgaságban leélni egész életüket.
Hisszük, hogy nagyon sok embernek fogunk tudni segíteni ebben.
Hisszük, hogy TE is el tudod érni azt, amit akarsz és csak azzal kell foglalkoznod amit szeretsz.

Beeszélgessünk a te küldetéstudatodról egy témáról egy kávé mellett.

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése