8 valódi ok

8 valódi otthoni online vállalkozáshozhogy elindítsd az online otthoni vállalkozásodat és elkezd uralni az életedet:


1. Rendezd az adósságaidat. A magyarok többsége hatalmas adósságot cipel magával hónapról-hónapra. 53 háztatásból 1 megy tönkre. Ezek 80%-a el tudta volna kerülni havi kb. 40-60 ezer Ft plussz jövedelemmel.

2. Tölts több időt a családoddal. Az emberek 49%-a többet dolgozik 40 óránál hetente. Uralni az életed azt jelenti, hogy a saját főnököd vagy és Te osztod be az idődet.

3. Takarékoskodj a nyugdíjas éveidre. Általában a magyarok az addigi jövedelmük 40%-át kapják meg, mint amikor dolgoztak. És ez az összeg várhatóan csak csökkenni fog. Elég lesz ennyi?

4. Tégy hosszú nyaralásokat. A nyaralással töltött napok száma évente egyre kevesebb Magyarországon.

5. Rakj félre a rossz napokra.
Hazánkban a lakosság 17 százaléka gondolja úgy, hogy a következő 12 hónapban félre tud tenni. A többi kelet- és közép-európai országban 2009-ben jelentősen csökkent azok aránya, akik hajlandóságot éreznek a megtakarításra és mindezt meg is tudják tenni.

6. Gyorsan fizesd ki a hiteleidet. 

7. Légy egy háztartásbeli vagy engedd meg a hitvesednek ezt.
Az elmúlt nyolc évben csökkent azok aránya, akik szerint a dolgozó anya ugyanolyan szoros kapcsolatban lehet gyerekeivel, mint a nem dolgozó.

8. Keress több pénzt hogy segítsen megvásárolni egy autót vagy álmaid házát. Bárki el tudja mondani milyen az álmai autója vagy háza. Az otthonról irányított üzlet segíthet megvalósítani az álmaidat.