A mi MIÉRTünk

Éld meg álmaidat! Légy te is anyagilag független!“Amikor azt gondolod, hogy már minden lehetőséget kimerítettél, még mindig van legalább egy.” (Thomas Alva Edison)

anyagi függetlenség felé vezető úton megpihenveA mi történetünk néhány éve kezdődött el, mikor is már egy ideje kerestük a lehetőséget és az eszközt, amivel meg tudjuk valósítani a saját anyagi függetlenségünket.

Szakmánkat tekintve építészmérnök és településmérnök végzettséggel rendelkezünk. Az építészetet hivatásként űző emberek lévén életünk arról szól, hogy a legjobb tudásunk hozzáadásával segítsük kialakítani / megtalálni az embereknek az általuk megálmodott otthonukat, munkahelyüket, irodáikat, azaz az „épített környezetüket”.

Úgy gondoltuk 35 év körüli fiatal párként, hogy még bőven vannak álmaink, vágyaink és céljaink, amelyeket meg szeretnénk valósítani. Biztosak voltunk abban, nem nyugszunk bele, hogy álmaink csak álmok maradjanak.

„Az életet álommá kell átalakítani, s álmunkból valóságot formálni.” (Pierre Curie)

Ekkor találkoztunk egy kedves ismerősünkkel, aki olyan lehetőséget ajánlott, amely rögtön szimpatikus volt számunkra. Miután jobban utánanéztünk rá kellett jönnünk, hogy megtaláltuk azt a LEHETŐSÉGET, amit oly rég óta KERESTÜNK, ahol a kitartó munka biztosan meghozza a gyümölcsét, ahol magunkért dolgozhatunk.

Itt valamennyien - Tudást, - Egészséget, - Szolgáltatásokat kapunk. Ami a legfontosabb számunkra, hogy van egy sikeresen működő rendszerünk, ami szerintünk mindenki számára egyszerűen követhető.

Biztosak voltunk abban is, ha igazán el akarjuk érni a kitűzött céljainkat, akkor soha nem adhatjuk fel! Lehet, hogy akadályokat kell leküzdenünk, helyzeteket megoldanunk, ami több munkát és kitartást igényelnek, de soha nem szabad feladni az álmainkat!


Szeretnénk megismerni Téged és a céljaidat, meghallgatni a véleményed és segíteni, hogy Te is elindulhass a saját Utadon!


Hiszünk benne, hogy mindennel, amit teszünk, a változást szolgáljuk!

A változást, amely elindít minket és másokat egy jobb, kiegyensúlyozottabb és nyugodtabb élet felé. A változást, amely a megoldást kereső emberek életminőségét és életszínvonalát növeli.

A változást, amely egy sikeres élet felé vezet.