A részletekről


a részletekrőlBiztosan Te is kíváncsi vagy arra, hogy konkrétan miről is van szó. Ez teljesen természetes.

De ahhoz hogy tényleg segíteni tudjunk, - hisz valószínűleg azért tévedtél ide mert kerestél valamit - meg kell ismerned a hálózatépítés valódi lényegét, mert ma Magyarországon elég sokan rosszul értelmezik azt. Erről részletesen a 2. lépésben kapsz információt.

Az sem titok, hogy egy termék, egy egészséges ital áll az üzlet mögött, de erről és a konkrét cégről a 3. lépésben kapsz majd bővebb tájékoztatót tőlem.

Ezeket most nem részletezem, hisz ha elkezdesz valami újat tanulni, akkor mindig az alapoktól kell indulni, és folyamatosan haladni a szaktudás felé.


Ugyanakkor rengetegen kérdeznek a konkrét munkáról, arról hogy mit is kell itt pontosan csinálni? Hogyan kell a terméket eladni, meg újabb tagokat beszervezni?

Megnyugtatok mindenkit:
NEM KELL A TERMÉKET ELADNOD, ÉS NEM KELL BESZERVEZNED SENKIT!

Pontokba szedtem ebben a cégben végzett konkrét munka-folyamatot:

1. Eldöntöttem, hogy ezt akarom csinálni és regisztráltam. Megtaláltam ezt a lehetőséget (vagy megmutatta valaki) és ÉN DÖNTÖTTEM ÍGY, nem beszélt rá senki!

2. Vásárolom a termékeket havi rendszerességgel, gyűjtöm a tapasztalatokat. Eladni nem akarok senkinek semmit, viszont ha valaki venni akar valamit, azt nem utasítom vissza.

3.Megkóstoltatom az egészséges italainkat és megmutatom ezt az üzleti lehetőséget minél több embernek. Felnőttként kezelem az érdeklődőket és rájuk bízom a döntést, és tiszteletben tartom a döntésüket.

4. Segítem a csatlakozni szándékozókat a regisztrációban és a termékek vásárlásában. Mert senki sem úgy születik, hogy ezekkel tisztában lenne...

+1. MEGTANÍTOM ezt a 4 egyszerű lépést a csapattársaimnak.

Ilyen egyszerű az egész!

részletek az anyagi függetlenség eléréséhez
Ha úgy gondolod, hogy ez neked is menne, akkor ne várj sokáig, mert már egyre többen ezen a kérdésen gondolkodnak az ismerőseid közül is! Tudom, hogy az első lépés a legnehezebb, hát tedd meg és keress bátran! Töltsd ki a kérdőívet, és indulj el az anyagi függetlenség felé vezető úton!