Helló December

Izgatottan várom a December 1-ét. Kíváncsi vagy miért? No, nem azért mert akkor van a szülinapom, addig még van egy hónap :) , vagy mert hamarabb jön a télapó.

Azért mert december 1-től indul egy új korszak ami megváltoztatja a szakmát és iparágat.


Ugye eddig alapvetően kétfajta üzletépítési mód létezett.

Az egyik az, amelyben nem kellett hatalmas kezdőcsomaggal belépni, hanem a havi fogyasztáson alapul. Ez nagyon jó, mert sok emberhez el tud jutni, viszont sokan türelmetlenek, és nem tudják kivárni, hogy ebből valódi passzív jövedelmük legyen. De látnod kell, hogy ezzel a rendszerrel egy biztos jól működő stabil csapatot és fogyasztói hálózatot lehet felépíteni.

A másik az, amelyikben minden hónapban új és új belépőket kell szerezned, hogy az adott hónapban meglegyen a meg kell hagyni nem kis bevételed. Ennek van egy nagy veszélye, és sajnos sokan ezek miatt az üzletek miatt is vannak rossz véleménnyel az mlm-ről. Igen azért mert, az elején lelkesek, megveszik a nagy belépő csomagot és nem tudnak vele mit kezdeni, mert nincs meg a tudásuk, nincs meg a példamutatás, amit a szponzortól meg kellene kapniuk. És ott állnak kifizetve a hatalmas csomaggal és hatalmas csalódással. Viszont ha megy nekik akkor rengeteget keresnek, de ebből nehezen lesz passzív jövedelem, mert amint leállnak leáll a hatalmas jutalék is.

De most itt van az, ami ötvözi a kettőt. Egy olyan új rendszer, amivel az elején jókora  összeget tudsz keresni és ezáltal rögtön lendületbe hozod az üzleted.

Ezt úgy képzeld el, hogy az első három hónapban, miután csatlakoztál, lehetőséged van olyan üzleti csomagok eladására, aminek a nettó értékéből rögtön 60-70%-os jutalékot kaphatsz. (alapból 60%, de most február 28-ig promóció keretében 70%-ot kapsz vissza). Azért ez nem hangzik rosszul ugye?

Oké, három hónap alatt keresel jó sok pénzt, de mi van utána?

Három hónap után a rendszer automatikusan visszasorol az korábban is jól működő rendszerbe, de mivel addig rendesen dolgoztál, már egy jó kis csapat áll melletted, ami miatt a bónuszod sem lesz rossz, plusz előtte megkerestél a direkt értékesítéssel nem kevés összeget.

Szóval nagyon izgatottan várjuk a december elsejét!

Amit még feltétlen el kell mondanom, hogy az új csatlakozók a csomagáruktól nagyobb összeget kapnak jóváírásra egy virtuális számlán, tehát a csatlakozás teljesen ingyen van.

Ha erre azt mondja valaki, hogy nem jó üzlet…!


A részletekről beszéljünk még! 
Töltsd ki kapcsolatfelvételi űrlapot a honlap jobb felső sarkában!