KÉRDŐÍV

Tedd meg az első lépést!
 
Tudd meg, hogyan tudsz elindulni a saját üzletedben. Ismerd meg a végtelenül egyszerű 3 lépéses módszerünket, amit azoknak az embereknek találtunk ki, akik nem szeretnek túl sokat beszélni, nem tudnak és nem is akarnak semmit eladni. Egy olyan rendszert, amelynek megtanulása és másoknak megtanítása még 10 percet sem vesz igénybe.

Töltsd ki kérlek a lenti kérdőívet. A válaszadás ezen a kérdőíven költség és kötelezettségmentes, és az információkat bizalmasan kezeljük. Ez egy nagyon fontos lépés ahhoz, hogy pénzügyi stabilitást és több szabadidőt nyerj és elindulj az anyagi függetlenség felé vezető úton.


Családnév:*
Keresztnév:*
Telefonszám:*
Skype:
Város:
Ország:
E-mail cím:*
Mennyi havi plusz-bevétellel lennél elégedett?
Mennyi időt szánnál az eléréséhez?
Mennyi időt szánnál hetente a pluszpénzed eléréséhez?
Van saját vállalkozásod? Van
Nincs
Mennyire fontos neked, hogy legyen egy saját, stabil pluszpénz-forrásod?
Mikor állsz készen a kezdéshez?
Mikor hívhatlak a vállalkozásod elindításával kapcsolatban?
Hogyan találtál az oldalunkra?
Voltál már MLM üzletben ezelőtt? Igen
Nem
Ha igen, melyik cég(ek)nél?
Mi volt a sikertelenséged oka?
Gondolataid, amelyeket még szívesen megosztanál velünk:

* Csillagozott részek kitöltése kötelező


Az adatvédelmi elvek kialakításakor különös tekintettel vettük figyelembe az 1992. évi LXIII. törvényt a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, az 1998. évi VI. törvényt az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, az adatvédelmi országgyűlési biztos által kiadott állásfoglalásokat, illetőleg az "ONLINE PRIVACY ALLIANCE" ajánlásait.
Rendelkezésünkre bocsátott személyes adatok:
A rendelkezésünkre bocsátott személyes adatokat, információkat a legnagyobb körültekintéssel, szigorúan bizalmasan kezeljük, azokhoz illetéktelenek nem férhetnek hozzá.
Adattörlés:
A rendelkezésünkre bocsátott személyes adatok törléséről az adatok tulajdonosának írásban (e-mail) kell rendelkeznie az oldal üzemeltetője felé. --