építészet és az üzlet


Többen kérdeztétek tőlem, hogy mi van velem szakmát váltottam?
Sokáig nem is értettem ezt a kérdést, míg egyik volt kollégám el nem mesélte, hogy olyan sok képet látott rólam valami rendezvényen a facebook-on. Na ekkor esett le a tantusz.

Alapvetően én nem vagyok annyira facebook-ra feltöltögetős megosztós típus, lehet ez az oka az egésznek. Oké szoktam lájkolni mások fényképét bejegyzéseit és azért olvasgatom is, hogy kivel mi történik, mint ahogyan ezt mindannyian tesszük is. Mégis rengeteg kép van fenn rólunk a DXN rendezvényein barátokkal, ismerősökkel, vezetőkkel pózolva, s mivel én nem igazán posztolok, többnyire ezek a képek jönnek elő velem (velünk) kapcsolatosan. Így joggal gondolhatjátok, hogy ez vált a fő foglalkozásommá.

Egyenlőre nem, de egyben mégis.

Mert az biztos, hogy ezzel az üzlettel nagy céljaim vannak amit biztos, hogy el fogok érni. Ez nem jelenti azt, hogy azt a szakmát amit gyermek korom óta szerettem és szeretek csinálni abba kellene hagynom. 

Él bennem egy olyan kép amelyben a szakmám, az építészet egyben a hobbim is, melyhez ez a nagyszerű lehetőség és üzlet biztosítja a hátteret, az anyagi biztonságot, a szabadságot és a szabadidőt.
Egy olyan világ amiben nem azért építészkedem és rajzolok, hogy ki tudja fizetni a hitelem, a számláim, hogy el tudjak menni nyáron utazgatni, nyaralni a családdal.

Amit még látok, és ebből már rengeteg ízelítőt is kaptunk, és még rengeteget fogunk is. Azt látom, hogy a függetlenség egy cél, ami mellett sok nagyon hasznos és pozitív dolgot is kaptunk/kapunk. 
Például: vezetői szemléletet, felelősség vállalást, emberismeretet, önmagunk megismerését, és gátjaink feloldását, tanítást és azt, hogy hogyan tanítsunk meg másokat is tanítani, és nem utolsó sorban újra megtanulunk szeretni és értékelni azt a sok szeretetet amit másoktól kapunk, de rengeteg dolgot fel tudnék még itt sorolni.
Meg még azt, hogy ez az üzlet nem a nyomulásokról, meg kéretlen ajánlásokról, hanem az emberi kapcsolatokról szól.

Amit biztosan tudok, ha megint újra kellene élnem azt életem ezt a részét ugyanígy csinálnám, maximum kicsit hamarabb kezdeném el, hogy még több időm legyen az életben az álmaim megvalósítására.

De mit kell ezért csinálni, nem mást mint amit a hétköznapokban is teszel: Ajánlani egy olyan lehetőséget, terméket, ami neked is tetszik, segített és elmondani a saját tapasztalataidat, és nem utolsó sorban sok ismerősödnek megmutatni. 

Amit nem kell: nem kell nyomulni, nem kell erőltetni, és amit nem akarsz nem kell megcsinálni, ezt mind te döntöd el.

A döntés mindig a te kezedben van. Ha érdekel mi mit csinálunk, töltsd ki a kérdőívünket, hogy fel tudjuk veled venni a kapcsolatot, és ha érdekel te is el tudj indulni a saját anyagi függetlenséged felé.